Eljour & Eltjänst i EU AB

Ta hjälp av en rutinerad elektriker i Åkersberga

Är du i behov av en rutinerad elektriker i Åkersberga kan vi på Eljour säkerligen hjälpa dig. Oberoende av uppdragets karaktär och omfattning kan våra professionella elektriker bistå med sin kompetens inom allt från reparation av befintliga elinstallationer, till nyinstallationer.

Vid plötsliga elfel är det viktigt att åtgärda problemet så snart som möjligt. När du är i akut behov av en elektriker i Åkersberga, så kan du alltid lita på oss. Vår eljour är snabba på att svara och kan direkt tillsätta exakt den hjälp som du behöver. Våra jourhavande elektriker i Åkersberga är tillgängliga för akuta ärenden dygnet runt, året runt.

6 områden som vi kan hjälpa till inom:

  • Elbesiktning – En elektriker konditionstestar en elanläggning för att därefter kunna ge besked om dess säkerhet, komfort, ekonomi och tekniska standard.
  • Energianalys – Genomförs i syfte att kartlägga och analysera fastighetens energianvändning för att därefter fördela faserna maximalt och sänka elkostnaderna.
  • Eltermografering – Med hjälp av en värmekamera identifieras potentiella riskområden och elläckor.
  • Installationer och service – Av både nya och befintliga elsystem.
  • Uthyrning och akuta inkopplingar – Vi projekterar och kartlägger ditt behov av tillfälliga elanläggningar från entreprenadens början till dess slut. Vi hjälper även till med dimensioneringar, beräkningar samt leverans av en behörig elinstallatör.
  • Eljour – Dygnet runt, året runt, är vår jour tillgänglig att svara och hjälpa kunder som är i akut behov av en elektriker.

En elfirma att lita på

Om du är fastighetsägare eller om du är bostadsägare, så är det du som är anläggningsinnehavare. Det innebär att det är du som ansvarar för att elen används på rätt sätt och är säker.

När det kommer till elarbeten finns det inte utrymme för misstag eller några alternativa genvägar. Genom att ta hjälp av en auktoriserad elinstallatör med kvalificerad kompetens säkrar du att elinstallationen blir korrekt utförd och minimerar risken för eventuella fel.

Oberoende av vilken typ av elarbete du behöver hjälp med kan vi garanterat hjälpa dig. För oss är inga uppdrag för små eller för stora. Välkommen till Eljour – en elfirma nära dig i Åkersberga.

Vi erbjuder elektrikertjänster över hela Stockholm, klicka här för att läsa mer!