Eljour & Eltjänst i EU AB

Letar du efter en elektriker i Djursholm?

Då har du hamnat rätt. Vi har flera professionella elektriker i hela Stockholmsområdet som alltid finns tillgängliga vid akuta problem, och finns även i Djursholm. Bland annat kan vi hjälpa dig vid strömavbrott eller jordfel.

Vår främsta specialitet är vår dygnet-runt-service. Oavsett vad du behöver hjälp med eller vilken tid på dygnet det är finns det alltid en elektriker i Djursholm som kan rycka ut. Vi arbetar alltid med snabb svarsservice, 365 dagar om året. I oss har du en partner du kan lita på, vi sätter stor stolthet i att alltid vara tillgängliga, och alltid leverera högsta kvalitet till våra kunder.

Några anledningar att välja våra elektriker

  • Vi utför allt inom el
  • Snabb svarsservice
  • Lång branscherfarenhet
  • Alltid tillgängliga
  • Vettiga priser

Elektriker i Djursholm med rätt kompetens

Det är viktigt att en kunnig och utbildad elektriker utför arbetet. Alla våra anställda har rätt behörighet och vi är medlemmar i Installationsföretagen.

Om du anlitar oss får du alltid besök av en kunnig och kompetent elektriker i Djursholm med precis rätt erfarenhet för att kunna utföra den här typen av jobb på ett bra sätt. Vi lyssnar alltid på våra kunders önskningar och behov, bland annat vid val av material till våra installationer.

Elektriker i Djursholm som åtar sig alla typer av uppdrag

Vår stora erfarenhet gör att vi är en etablerad aktör på marknaden. Som elektriker i Djursholm åtar vi oss alla typer av uppdrag och ingenting är för stort eller för litet för oss att ta itu med. Vi kan det mesta, och utför det mesta.  Vår kompetens är bred, men vi innehar också nödvändig spetskompetens för att kunna hantera avancerade utmaningar på ett effektivt sätt.

Genom åren har vi hjälpt både företag och privatpersoner och vi erbjuder tjänster som installation av golvvärme, vägguttag, belysning, strömbrytare och elbesiktningar. Flera av våra kunder har gett oss fina omdömen, vilket vi är väldigt nöjda över. Hos oss kommer kunden alltid först.

Kontakta oss om ni behöver elektriker i Djursholm

Vi har bred kompetens inom miljövänliga och energieffektiva elinstallationer, och våra elektriker i Djursholm hjälper gärna till vid akuta situationer, men givetvis är du även välkommen att kontakta oss även för en tidsbokad elinstallation.

Hör gärna av dig på telefon, så berättar vi mer. Du når oss även via kontaktformuläret här på webben, fyll i det så hör vi av oss så fort vi kan. Välkommen!