Eljour & Eltjänst i EU AB

Letar du efter en elektriker i Haninge?

Då har du navigerat till helt rätt plats på webben. Vi är professionella elektriker i Stockholmsområdet som alltid finns tillgängliga när du behöver oss. Vi finns bland annat i Haninge, och kan till exempel snabbt fixa strömavbrott eller jordfel.

Vi driver en dygnet-runt-service. Oavsett tid på dygnet finns det alltid en elektriker i Haninge som kan rycka ut med kort varsel för att fixa ditt problem. Vi arbetar alltid med snabb svarsservice, dygnet runt, året runt. Vi är en firma som sätter stor stolthet i att alltid vara tillgängliga, och alltid leverera kvalitet till våra kunder.

Några anledningar att välja våra elektriker

  • Vi utför allt inom el
  • Väldigt snabb svarsservice
  • Stor erfarenhet
  • Alltid tillgängliga
  • Konkurrensmässiga priser

Elektriker i Haninge med relevant behörighet

Det är av största vikt att en kunnig och utbildad elektriker anlitas för att arbetet ska utföras på ett säkert och effektivt sätt. Alla våra anställda har rätt behörighet och företaget är medlemmar i Installationsföretagen, vilket säkerställer att vårt jobb utförs med största möjliga kvalitet.

Om du anlitar oss får du alltid besök av en kunnig och kompetent elektriker i Haninge. Vi lyssnar alltid på våra kunders önskningar och behov, och bedriver en väldigt kundnära verksamhet.

Elektriker i Haninge med bred kompetens

Vi är en etablerad elfirma, och våra elektriker i Haninge kan anlitas för de flesta typer av uppdrag. Ingenting är för stort eller för litet för oss, och vi åtar oss alla sorters uppdrag med samma entusiasm. Vi kan det mesta, och utför det mesta. Vår kompetens är bred, men vi har också relevant spetskompetens.

Vi har både företag och privatpersoner som kunder, och vi erbjuder tjänster som installation av belysning, golvvärme, vägguttag, strömbrytare och elbesiktningar. Många kunder har gett oss fina omdömen genom åren, vilket gör oss väldigt stolta. Hos oss är kunden alltid i fokus, och vi utgår alltid från era specifika behov.

Kontakta oss om ni behöver elektriker i Haninge

Vi erbjuder miljövänliga och energieffektiva elinstallationer, och våra elektriker i Haninge hjälper gärna till vid akuta situationer. Självklart funkar det även bra att kontakta oss även för en tidsbokad elinstallation.

Hör gärna av dig på telefon, så berättar vi mer om våra tjänster. Du når oss även via kontaktformuläret här på webben. Välkommen till oss!