Eljour & Eltjänst i EU AB

Letar du efter en elektriker i Kungsängen?

Då är du på helt rätt plats. Vi har ett flertal professionella elektriker i hela Stockholmsområdet som alltid finns tillgängliga vid akuta problem. Vi finns bland annat i Kungsängen, och kan till exempel hjälpa dig vid strömavbrott eller jordfel.

Vår största tillgång är vår dygnet-runt-service. Oavsett tid på dygnet, eller vilket problem du har, finns det alltid en elektriker i Kungsängen som kan rycka ut. Vi arbetar alltid med snabb svarsservice, dygnet runt, året runt. Med oss har du en pålitlig partner som sätter stor stolthet i att alltid vara tillgänglig, och alltid leverera högsta kvalitet till sina kunder.

Några anledningar att välja våra elektriker

  • Vi utför allt inom el
  • Snabb svarsservice
  • Lång branscherfarenhet
  • Alltid tillgängliga
  • Vettiga priser

Elektriker i Kungsängen med rätt kompetens för uppdraget

Vid olika eljobb är det är viktigt att en kunnig och utbildad elektriker utför arbetet. Alla våra anställda har rätt behörighet och företaget är medlemmar i Installationsföretagen. Detta säkerställer att vårt jobb utförs med största möjliga kvalitet.

Om du anlitar oss får du alltid besök av en kunnig och kompetent elektriker i Kungsängen med den erfarenhet som krävs för att kunna utföra den här typen av jobb. Vi lyssnar alltid på våra kunders önskningar och behov, inte minst vid val av material till våra installationer.

Elektriker i Kungsängen som åtar sig det mesta

Vi är en etablerad aktör på marknaden, och våra elektriker i Kungsängen kan anlitas för de flesta typer av uppdrag. Ingenting är för stort eller för litet för oss att ta itu med. Vi kan det mesta, och utför det mesta.  Vår kompetens är bred, men vi innehar också nödvändig spetskompetens.

Vi arbetar både gentemot företag och privatpersoner och vi erbjuder tjänster som installation av golvvärme, vägguttag, belysning, strömbrytare och elbesiktningar. Många kunder har gett oss fina omdömen, vilket vi är stolta över. Hos oss är kunden alltid i fokus.

Kontakta oss om ni behöver elektriker i Kungsängen

Vi har bred kompetens inom miljövänliga och energieffektiva elinstallationer, och våra elektriker i Kungsängen hjälper gärna till vid akuta situationer. Givetvis är du även välkommen att kontakta oss även för en tidsbokad elinstallation.

Hör gärna av dig på telefon, så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig. Du når oss även via kontaktformuläret här på webben. Fyll i det så hör vi av oss så snart vi har möjlighet. Välkommen till oss!