Eljour & Eltjänst i EU AB

Anlita en professionell elektriker i Märsta

Behöver du en professionell elektriker i Märsta? Då kan vi på Eljour med största säkerhet hjälpa dig. Oberoende av uppdragets omfattning kan våra rutinerade elinstallatörer bistå med gedigen kompetens inom allt från service av befintliga elsystem, till nyinstallationer.

Skulle du råka ut för ett plötsligt elfel är det viktigt att problemet blir åtgärdat så snabbt som möjligt. När du kontaktar vår eljour kan du lita på att få snabbt svar och att den exakta hjälp som du behöver tillsätts direkt. Våra jourhavande elektriker i Märsta finns tillgängliga för akuta ärenden dygnet runt – 365 dagar om året.

Vi kan hjälpa dig med följande elarbeten:

  • Elbesiktning där en elektriker konditionstestar elanläggningen för att ge besked om dess tekniska standard, säkerhet, komfort och ekonomi.
  • Energianalys som genomförs i syfte att kartlägga och analysera din fastighets energianvändning för att därefter fördela faserna maximalt samt sänka elkostnaderna.
  • Eltermografering med värmekamera för att identifiera eventuella elläckor och riskområden.
  • Nyinstallationer och service av befintliga elsystem.
  • Uthyrning och akuta inkopplingar av tillfälliga elanläggningar.
  • 24/7 eljour som snabbt finns på plats vid akut behov av en elektriker.

Kontakta oss – vi hjälper dig i Märsta!

Är du fastighetsägare? Eller är du bostadsägare? Då är det du som är anläggningsinnehavare, vilket innebär att du är ansvarig för att elen är säker och används på rätt sätt.

Vid reparation eller installation av el finns det inte utrymme för snedsteg eller alternativa genvägar. Genom att anlita en auktoriserad elinstallatör med rätt kompetens säkerställer du att elarbetet blir korrekt utfört och minimerar även risken för eventuella elfel. Naturligtvis bör säkerheten aldrig åsidosättas och tar du hjälp av en auktoriserad elinstallatör får du också de viktiga garantier som du inte kan få på annat vis.

Oavsett vilken typ av elarbete du behöver hjälp med kan vi med säkerhet hjälpa dig. För oss är inga uppdrag för små eller för stora.

Välkommen till Eljour – en elfirma nära dig i Märsta!