Eljour & Eltjänst i EU AB

Letar du efter en elektriker i Saltsjöbaden?

Du som söker efter en elektriker i Saltsjöbaden har hamnat helt rätt. Vi har flera professionella elektriker i hela Stockholmsområdet som alltid finns tillgängliga vid akuta problem, till exempel strömavbrott eller jordfel.

Vår främsta specialitet är vår dygnet-runt-service och oavsett vad du behöver hjälp med eller vilken tid på dygnet det är kan vi alltid stå till tjänst med en elektriker som hjälper dig. Vi arbetar alltid med snabb svarsservice, 365 dagar om året. I oss har du en partner du kan lita på, vi sätter stor stolthet i att alltid vara tillgängliga, och alltid leverera högsta kvalitet till våra kunder.

Några anledningar att välja våra elektriker

  • Vi utför allt inom el
  • Snabb svarsservice
  • Lång branscherfarenhet
  • Alltid tillgängliga
  • Vettiga priser

Elektriker i Saltsjöbaden med rätt kompetens

När det kommer till elinstallationer är det viktigt att en kunnig och utbildad elektriker utför arbetet. Alla våra elinstallatörer har den behörighet som krävs och vi är medlemmar i Installationsföretagen.

Om du anlitar oss får du alltid besök av en kunnig och kompetent elektriker med precis rätt erfarenhet för att kunna utföra jobbet på ett tillfredsställande sätt. Vi arbetar alltid i samspel med våra kunders önskningar och behov, bland annat när vi väljer material till våra installationer.

Elektriker i Saltsjöbaden som löser alla typer av problem

Med våra många års erfarenhet i branschen utgör vi en professionell och trygg aktör på marknaden. Som elektriker i Saltsjöbaden åtar vi oss alla typer av uppdrag och ingenting är för stort eller för litet för oss att ta itu med. Vi kan det mesta, och utför det mesta. Vår kompetens är bred, men vi innehar också nödvändig spetskompetens för att kunna hantera avancerade utmaningar.

Genom åren har vi hjälpt både företag och privatpersoner och vi erbjuder tjänster som installation av golvvärme, vägguttag, belysning, strömbrytare och elbesiktningar. Flera av våra kunder har gett oss fina omdömen, vilket ytterligare bekräftar kvaliteten i det arbete vi utför.

Kontakta oss om ni behöver elektriker i Saltsjöbaden

Vi har bred kompetens inom miljövänliga och energieffektiva elinstallationer, och våra elektriker i Saltsjöbaden hjälper gärna till vid akuta situationer, men givetvis är du även välkommen att kontakta oss även för en tidsbokad elinstallation.

Hör gärna av dig på telefon, så berättar vi mer. Du når oss även via kontaktformuläret här på webben. Välkommen!