Elektriker Stockholm

Oavsett om det gäller stora eller mindre elinstallationer, felsökningar, nyinstallationer, service eller akuta strömavbrott i Stockholm kommer våra elektriker i Stockholm ut och hjälper till, dygnet runt, för att göra era elinstallationer säkra. 

Googlat efter elektriker Stockholm? Då har du kommit rätt! Ring oss på 08-31 80 60 redan idag så kommer våra jour elektriker i Stockholm ut och hjälper till, dygnet runt! Vi har ett brett kunnande, åtar oss alla typer av uppdrag och är självklart medlem i EIO.

Elektriker Stockholm

Behöriga Elektriker

Egentligen finns det inga ”behöriga elektriker” men det finns behöriga elinstallatörer och det är vad vi erbjuder. Behöriga elektriker som utför elinstallationer dygnet runt i Stockholm. Våra elektriker hjälper till med allt inom el och installation av vägguttag, golvvärme, strömbrytare, belysning, jordfelsbrytare, elcentraler, energianalyser, felsökning, elbesiktning samt att göra miljövänliga och energieffektiva elinstallationer runt om i Stockholm.

Anlita en behörig elinstallatör som är medlem i EIO (Elektriska Installatörsorganisationen) för att reparationen eller att elinstallationen skall bli korrekt utförd enligt gällande starkströms föreskrifter. Elektriker Stockholm utför akuta samt tidsbokade elinstallationer i Stockholm och vi samarbetar med stora fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, försäkringsbolag, privatpersoner.

Jour elektriker på följande orter i Stockholm:

Barkarby, Birkastan, Bromma, Botkyrka, Danderyd, Djurgården, Djursholm, Drottningholm, Ekerö, Haninge, Huddinge, Hässelby, Hägersten, Järfälla, Kapellskär, Knivsta, Kungsholmen, Kungsängen, Lidingö, Lilla-Essingen, Liljeholmen, Nacka, Norrtälje, Nykvarn, Nynäshamn, Mälaröarna, Salem, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Spånga, Stadshagen, Stocksund, Stora-Essingen, Sundbyberg, Södermalm, Södertälje, Taxinge, Tyresö, Täby, Upplands-Bro, Upplands-Väsby, Vallentuna, Vasastan, Vaxholm, Vendelsö, Vällingby, Värmdö, Åkersberga, Älta, Östermalm och Österåker.


 

Ytterligare information kring oss som elektriker i Stockholm

Som elektriker i Stockholm så sätter vi alltid kunden i främsta rummet. Vi arbetar fokuserat och försöker hålla priserna på en rimlig nivå. Vi vet att våra tjänster, till skillnad mot många andra hantverkares, är absolut nödvändiga och att du som privatperson inte får utföra olika installationer eller dra el på egen hand.

Vi vill vara den elektriker i Stockholm du vänder dig till för säkra jobb, i enlighet med de regler som föreskrivs. Flexibilitet är ett ledord och vi åtar oss därför uppdrag över hela Stockholm med omnejd.

Som akut elektriker i Stockholm så åtar vi oss jobb som under dygnets alla timmar – året om. Det kan handla om större uppdrag där exempelvis en kabel gått av i samband med ett byggprojekt, men det kan även handla om mindre sådana där exempelvis du som privatperson drabbats av ett långvarigt strömavbrott. Nöden har ingen lag, men då olyckan är framme så är vi bara ett samtal bort.

Jour elektriker i Stockholm fyller en viktig uppgift och vi vet att denna tjänst är uppskattad. Givetvis så är vi även en behörig elektriker i Stockholm. Det gäller samtliga anställda och oavsett vad du anlitar oss för så kan du räkna med att säkerheten sätts i främsta rummet.

Var du bor i Stockholm spelar ingen roll för oss. Vi kan hjälpa dig oavsett om du bor i norrort eller i söderort och, som sagt, vi kan göra det även vid det mer akuta läget eller som en följd av en längre planering. Det senare kan innebära att vi hjälper dig med eldragning vid en renovering eller att vi ordnar med installationen av din nya laddbox till elbilen. Vi åtar oss alla uppdrag och vi gör det med samma entusiasm och professionalism. Här nedan följer några av de områden vi gärna åtar oss uppdrag i:

Elektriker Vasastan

Bor du i Vasastan så är vi din elektriker. Vi har lång vana av arbete både i mindre lägenheter och i större paradvåningar. Du kan med fördel kontakta oss för installationer eller för att sätta exempelvis spotlights i badrummet.

Elektriker Östermalm

Östermalm är ett av de mer fashionabla områdena som finns i Stockholm. Utöver att erbjuda perfekta jobb så tar vi även kundens säkerhet på allvar. Vi arbetar med nyckel- och larmrutiner som är vattentäta och all vår personal är noggrant kontrollerade i samband med anställning. Vi erbjuder säkra lösningar även sett till mer personliga frågor. Du som anlitar oss kan vara på det trygga med att ingen objuden gäst tar sig in i era fastigheter. Utöver detta så är vi även väl medvetna om att många fastigheter på just Östermalm håller med en lägre kvalitet gällande elsystemen. Vi kan kontrollera och byta ut sådana vid behov – något som ger både högre effekt och en större säkerhet.

Elektriker Södermalm

Vi tar oss an uppdrag över hela Södermalm och vi kan rycka ut såväl vid den större renoveringen som vid det mer akuta ärendet. Behöver du hjälp med att installera den nya diskmaskinen, sätta spotlights i hallen eller ordna med golvvärme i köket? Kontakta oss redan idag!

Elektriker Kungsholmen

Dags att byta ut det gamla elsystemet i er BRF på Kungsholmen? Låt oss sköta den biten och ge er en säker, trygg och effektiv lösning som ger er stora vinster i både säkerhet och kapacitet. Vi åtar oss alla tänkbara uppdrag på Kungsholmen och kan givetvis även rycka ut akut om det behövs.

Elektriker Årsta

Årsta är ett av de mer populära områdena i Stockholm och det märks i samband med de många inflyttningar och renoveringar som sker. Vi är gärna med dig på den resan och gör din nya bostad säker rent elmässigt. Vi har lång vana av arbete både i moderna nybyggen och i äldre, charmiga 50-tals-fastigheter. Du kan anlita oss både som privatperson eller som BRF och vara bekväm med att effektivt, prisvärt och säkert jobb.

Elektriker Södra Stockholm

Vi åtar oss uppdrag som elektriker i Södra Stockholm och hjälper både privatpersoner, företag och BRF.er med lösningar inom el. Har du sett över ellösningarna i din villa i Huddinge? Många äldre hus har problem som kan visa sig genom att A) proppar löses ut hela tiden eller B) det kan börja brinna. Det senare ska naturligtvis förhindras till varje pris och vi kan gärna utföra en elbesiktning för att se över skicket på det system som finns i din bostad. Vi kan även utföra en energianalys i syfte att få kontroll över elförbrukningen genom en smartare fördelning.

Elektriker Söderort

Behöver du hjälp av en professionell och behörig elektriker i Söderort? Vi är alltid ett samtal bort och vi kan hjälpa dig oavsett om det handlar om ett akut ärende eller exempelvis en renovering där du behöver dra ny el.

Elektriker Norra Stockholm

Även norra Stockholm är bekväma och vana trakter för oss som elektriker. Vi har vana av arbete överallt i norra Stockholm och vi kan hjälpa både BRF.er, privatpersoner och företag med smarta, säkra lösningar inom allt som rör el och installationer. Detta gäller även vid mer akuta lägen då våra jourelektriker står redo att rycka ut dygnet runt.

Elektriker Norrort

Dags att se över elsystemet eller renovera om i badrummet? Vi kan hjälpa dig oavsett och vi gör det till rimliga priser – där du givetvis även är välkommen att använda dig av Rot-avdraget. Vi åtar oss uppdrag över hela norrort och detta oavsett storlek: vi sätter alltid kunden och kundens säkerhet i första rummet.

Ring oss på 08-31 80 60 redan idag så kommer våra jour elektriker i Stockholm ut och hjälper till, dygnet runt!

© 2022 Eljour & Eltjänst – Integritetspolicy | Sitemap

© 2021 Eljour & Eltjänst
Integritetspolicy | Sitemap